Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
CS Năvodari și RCM Galați în finala mică a turneului de la BelgradSportPictures.eu
18 Iun 2014

CS Năvodari și RCM Galați în finala mică a turneului de la Belgrad

CS Năvodari și RCM Galați au participat la Mozzart Beogradski Pobednik, un turneu de rugby 7 care a programat întâlniri atât la nivel de seniori, masculin respectiv feminin, dar și pentru veterani.

Cele două reprezentante ale României au fost repartizate în grupe diferite, ambele terminând prima fază a competiției pe locul secund pentru a juca apoi una împotriva celeilalte finala mică a locurilor 3-4.

RCM Galați a făcut parte din Grupa A și a învins pe Rudar Zenica (Bosnia-Herțegovina), Arsenal Tivat (Muntenegru), Pobednik Mozzart (Serbia) și Haos Poznan (Polonia), singura partidă în care gălățenii au cedat fiind cea în fața Bulgariei.

În Grupa B, CS Năvodari a avut un parcurs identic cu victorii la Gladiatori Deverta (Bosnia-Herțegovina), Partizan Belgrad (Serbia), RK Sisak (Croația) și Vojvodina Novi Sad (Serbia) pentru a pierde disputa cu Steaua Roșie Belgrad (Serbia).

În finala pentru locurile 3-4, CS Năvodari s-a impus în fața celor de la RCM Galați cu rezultatul de 22-7, titlul de campioană a competiției revenind reprezentantei gazdelor, Steaua Roșie Belgrad, care a dispus de Bulgaria.

Asa cum declara antrenorul navodarenilor Cornel Suciu, pentru frr.ro, a fost un turneu deosebit de util, mai ales că echipa sa nu a avut timp pentru pregătiri, locul ocupat și faptul că nu au fost accidentări putând fi incluse la capitolul aspecte pozitive ale deplasării la Belgrad.

Lotul cu care CS Năvodari a reușit să se claseze pe ultima treaptă a podiumului turneului Mozzart Beogradski Pobednik a fost următorul: Prodan Ionut, Prodan Marius, Perju Vasile, Comanici Mihai, Croitoriu Florin, Ogea Cristian, Pirvu Marian, Burlacu George, Ciubotariu Andrei, Avram Constantin, Zainea Mihaita.

Pentru CS Năvodari sâmbătă urmează o partidă de verificare extrem de interesantă, echipa de la malul mării primind vizita francezilor Les Costognos.

Alte știri din Rugby