Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
COSR și MTS doresc modificarea Legii SportuluiSportPictures.eu
03 Iun 2014

COSR și MTS doresc modificarea Legii Sportului

Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), si Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului (MTS), se gândesc la completarea și modificarea Legii Sportului. A fost format deja un grup de lucru, alcătuit din reprezentanți ai celor două instituții, care va lucra la modificările actului normativ.

La prima întâlnire, care a avut loc ieri, grupul de experți a analizat stadiul lucrărilor realizate de comisia MTS pentru acest proiect, datele fiind coroborate cu documentația COSR.

Vom lucra cu experți din federațiile naționale și din zonele complementare. Nu este o lege nouă, ci o îmbunătățire foarte necesară a Legii Sportului. Sper să finalizăm acest proiect cât mai repede, pentru a fi introdus pe ordinea de zi a sesiunii parlamentare din toamnă”, a declarat Alin Petrache, presedintele COSR, prin intermediul site-ului oficial al COSR.

Alte știri din