Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
COSR, parteneriat cu producătorul de echipament sportiv PeakSilviu Matei / Mediafax Foto
10 Iul 2017

COSR, parteneriat cu producătorul de echipament sportiv Peak

Comitetul Olimpic si Sportiv Român va semna un contract de parteneriat cu PEAK, producător de echipament sportiv și partener al 12 Comitete Olimpice Naționale din întreagă lume.

La evenimentul care va avea loc vineri, 14 iulie, vor participa Mihai Covaliu, presedintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, Christin Bingrui Wu, vicepresedintele Peak Sport, Kurt Guanqun Wu, directorul marketing Peak International, Margarit Amza, manager general SportLife Romania, distribuitor oficial Peak in Romania, si o serie de personalitati ale sportului romanesc.

Parteneriatul COSR – Peak va asigura o imagine de inalta tinuta sportivilor si oficialilor care vor reprezenta Romania la competitiile sportive internationale majore organizate in perioada 2018-2024 sub egida CIO - Jocurile Olimpice, Jocurile Olimpice de Tineret (JOT), Jocurile Europene (JE) si Festivalurile Olimpice ale Tineretului European (FOTE).

PEAK este unul dintre cele mai renumite branduri de echipament sportiv de pe mapamond, avand peste 30.000 de angajati si o piata de desfacere in circa 7000 de magazine de pe cinci continente. Listata la bursa din Hong Kong la 1,5 miliarde de dolari, firma PEAK imbraca delegatiile a 12 comitete olimpice, avand contracte in desfasurare cu zeci de federatii nationale si echipe de club din America, Europa, Australia, Africa si Asia.

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Business sport