Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
COSR organizează Sport Forumcosr.ro
20 Feb 2015

COSR organizează Sport Forum

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) va organiza sesiunea de comunicări de nivel național și internațional Sport Forum, în perioada 26 februarie – 1 martie a.c. la Complexul Cheile Grădiștei. 

Evenimentul are ca scop aducerea in actualitate a celor mai elaborate retete din domeniul sportului, precum si identificarea celor mai eficiente metode de imbunatatire a cunoasterii pe segmente cum ar fi psihologia sportiva, inalta performanta, comunicarea si marketingul sportiv, finantarea si managementul sportiv.

Alaturi de presedintele COSR Alin Petrache forumul se va bucura de prezenta unor invitati speciali precum Octavian Morariu, membru CIO pentru Romania, Steven Scott, expert relatii internationale al Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC), Giovani de Angelis, directorul economic al EOC, Jozef Liba, secretarul general al Comitetului Olimpic Slovac, si Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului.

La Sport Forum vor mai participa reprezentanti de varf ai mediului corporatist din Romania, o serie de lectori din lumea europeana a managementului sportiv, conducatori ai federatiilor sportive nationale precum si sportivi romani de top.

Alte știri din Business sport