Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
COSR a dezvăluit cum va arăta echipamentul de prezentare de la TokyoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Iul 2020

COSR a dezvăluit cum va arăta echipamentul de prezentare de la Tokyo

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a prezentat, în cadrul unui eveniment special organizat la Centrul Olimpic de la Izvorani, echipamentul oficial al delegației României la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Campioni olimpici și alți sportivi români care țintesc o medalie la competiția de care ne mai desparte un an au urcat pe scenă îmbrăcați în noul echipament: gimnastul Marian Drăgulescu, trăgătoarea Laura Coman, canotorii Ionela Cozmiuc, Ciprian Tudosă, Mihai Ţigănescu, Marius Cozmiuc, luptătoarea Alina Vuc, baschetbalistele Ancuţa Stoenescu, Gabriela Mărginean, canoiştii Cătălin Chirilă, Victor Mihalachi, înotătorul Robert Glinţă şi scrimera Ana-Maria Popescu.

Echipamentul oficial al delegației României este personalizat cu logo-ul Team România pe piept, aceleași însemne fiind imprimate și pe gențile sportivilor.

„Azi ar fi trebuit să asistăm la defilarea sportivilor români la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Câţiva dintre campionii României au venit azi aici la Izvorani pentru a face o repetiţie, înainte de a urca pe podiumul olimpic. Astăzi au dorit să îmbrace echipamentul olimpic pentru a fi mai aproape de momentul Jocurilor Olimpice. Această pandemie a afectat întreaga lume, inclusiv pe noi, lumea sportului”, a declarat preşedintele COSR, Mihai Covaliu. Jocurile Olimpice au fost amânate pentru vara lui 2021 din cauza pandemiei COVID-19.

La evenimentul la care a fost invitat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, au mai participat membrii Adunării Generale a COSR, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, dar și ambasadorul Japoniei, Hitoshi Noda.

Echipa de fotbal a României va participa la Jocurile Olimpice pentru prima dată din 1964 încoace. Calificarea a fost obținută datorită performanței naționalei U21 la EURO 2019, atunci când tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinalele competiției.

Echipamentul de joc al naționalei de fotbal de la JO va fi creat de Joma pe baza propunerii câștigătoare realizată de unul dintre suporterii tricolori.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Alte sporturi