Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CNS: Start în forță pentru Corona BrașovRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Sep 2018

CNS: Start în forță pentru Corona Brașov

Campionatul Național de Seniori de hochei masculin a debutat într-o formulă nouă, cu 7 formații aliniate la start, noutatea reprezentând-o participarea celor de la CSHC Marton Aron Sândominic, echipă înființată în 2005, dar aflată în premieră pe prima scenă.

Formația din comuna harghiteană cu 6.500 de locuitori a deschis ediția de campionat 2018-2019 cu o dublă întâlnire cu ASC Corona Brașov, vicecampioana națională, în fața căreia a cedat cu scor identic, 1-16, atât sâmbătă, 1 septembrie, cât și în jocul de a doua zi.

”Lupii” brașoveni și-au continuat seria meciurilor din campionat cu două jocuri disputate tot pe teren propriu cu Steaua, ambele câștigate cu scoruri categorice. Marți elevii pregătiți de antrenorul suedez Greg Lindqvist s-au impus cu 7-1, iar miercuri diferența a fost mult mai categorică, 13-2.

Joi și vineri intră în luptă SC Miercurea Ciuc, campioana urmând a primi pe patinoarul ”Vakar Lajos” vizita celor de la CSHC Marton Aron Sândominic.

Alte știri din Hochei