Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CNS: Spectacol pe gheață și victorie în prelungiri pentru CoronaBogdan Balas / SportPictures.eu
14 Nov 2018

CNS: Spectacol pe gheață și victorie în prelungiri pentru Corona

Meci cu final pe muchie de cuțit în această seară pe patinoarul Olimpic din Brașov între ASC Corona și CSM Galați. Intrată în competiție mai târziu din cauza întârzierii cu care s-a definitivat lotul de jucători, echipa gălățeană a disputat doar șase partide până astăzi, ”duble” cu Steaua, Sportul Studențesc și ACSH Gheorghieni, toate câștigate fără probleme, astfel că partida contra ”lupilor” a fost un test al adevărului pentru trupa antrenată de ucraineanul Vadym Shakhraychuk și Cornel Chiriță.

Ei au fost cei care au deschis scorul prin Albert Zagidullin în minutul 7:07, însă gazdele, cu mult mai multe prezențe pe gheață atât în competiția internă, dar și în Erste Liga, au egalat rapid prin Andrei Vasile (min. 9:15) și au preluat conducerea prin Daniel Trancă (min. 10:56). În pofida acestei răsturnări de scor, repriza secundă a aparținut în totalitate oaspeților, care au înscris de patru ori prin Igor Fefelov (superioritate, min. 21:14), Vitaly Kiricenko (min. 26:35), Aleksandr Neznamov (min. 31:32) și Mikhail Rybalko (superioritate, min. 38:50). Pentru echipa pregătită de Kjell Lindqvist și Marius Trandafir, Cody Carlson a marcat singurul gol al treimii mediane în minutul 32:33 și gluma părea să se îngroașe pe gheața patinoarului Olimpic în ultima treime a jocului, când oaspeții au dus scorul la 3:6 cu al doilea agol înscris de Albert Zagidullin (min. 46:13). Reușita lui Daniel Trancă (min. 49:14) a readus speranța pentru gazde, dar Igor Fefelov (min. 52:43) a readus din nou diferența la trei lungimi. Ultimele șase minute le-au aparținut însă ”lupilor”, care au mușcat de trei ori, de două ori prin Cody Carlson (min. 54:28 și 58:12) și au egalat prin Andrei Vasile cu 17 secunde înainte de sirena de final.Intrat în prelungiri, jocul a fost câștigat de gazde cu golul lui Sergei Peretiagin în minutul 3:04 al timpului suplimentar, în superioritate numerică.

Așadar, Corona – CSM Galați 8:7 (2:1, 1:4, 4:2, 1:0), cu punctul obținut în deplasare gălățenii fac 19 și depășesc în clasament Steaua, militarii având însă 15 partide disputate.

Alte știri din Hochei