Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CNS: Ciucanii, tur de forță cu CSHC Marton AronRobert Laszlo / SportPictures.eu
07 Sep 2018

CNS: Ciucanii, tur de forță cu CSHC Marton Aron

A patra dublă întâlnire a noii ediții a Campionatului Național de Seniori de hochei masculin s-a disputat ieri și astăzi pe patinoarul ”Vakar Lajos”, fieful campioanei SC Miercurea Ciuc. În compania noii participante în prima ligă, CSHC Marton Aron Sândominic, elevii antrenorilor Leo Gudas și Levente Hozo au făcut un antrenament bun în perspectiva debutului din Erste Liga, programat vinerea viitoare pe teren propriu cu echipa maghiară Ferencvárosi Torna Club (FTC) Telekom.

În compania jucătorilor din Sândominic, ciucanii s-au impus în primul meci cu 8-0 (1-0, 3-0, 4-0), rusul Andrei Taratukhin fiind omul meciului cu trei goluri înscrise și un assist, secondat de Eduard Căsăneanu cu un gol și trei pase decisive. Partida de astăzi a fost adjudecată de gazde cu un scor mult mai categoric, 12-1 (4-0, 2-0, 6-1), cele mai multe goluri, 4, fiind înscrise de Tihamer Becze.

Ultimele jocuri ale ciucanilor înainte de meciul cu FTC-Telekom vor fi cele cu Steaua de marți, 11 septembrie și miercuri, 12 septembrie, ambele urmând a se disputa tot pe patinoarul ”Vakar Lajos”.

Alte știri din Hochei