Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CN: Surpriză la Miercurea CiucSorin Pană / SportPictures.eu
17 Apr 2019

CN: Surpriză la Miercurea Ciuc

ACSH Gheorgheni și-a luat astăzi revanșa pentru partida pierdută la începutul săptămânii pe teren propriu cu SC Miercurea Ciuc în debutul finalei mici a campionatului, disputată după sistemul play-off „cel mai bun din cinci meciuri”.

Victoria de luni a ciucanilor cu 4:2 a fost urmată astăzi de succesul surprinzător al celor din Gheorgheni chiar pe patinoarul ”Vakar Lajos” cu 2:0, ambele goluri fiind înscrise în ultima treime a jocului. Hunor Csergo a deschis scorul în minutul 46:49 din pasa lui Oscar Steen, iar pe finalul meciului, atunci când gazdele au scos portarul și au aruncat în luptă încă un atacant, Pavel Vorobyev a înscris în poarta goală atunci când mai erau 19 secunde până la ultima sirenă. Meciul a avut puține eliminări, trei de partea ciucanilor și numai una în tabăra oaspeților, iar la capitolul șuturilor la poartă statistica a fost echilibrată, ciucanul Otto-Akos Onodi apărând 24 dintre cele 25 de șuturi ale atacanților adverși, în timp ce portarul celor din Gheorgheni, Szabolcs Szakacs, a parat toate cele 29 de pucuri trimise spre poarta sa. Următoarea partidă a finalei mici se dispută mâine la Gheorgheni.

 

Iată programul primelor meciuri ale celor două finale:

Finala mare

Luni, 15 aprilie

CSM Galați - ASC Corona Brașov  5:2 (0:0, 3:1, 2:1)

Marți, 16 aprilie

CSM Galați - ASC Corona Brașov  2:3 (0:1, 2:0, 0:1, 0:1)

Vineri, 19 aprilie

ASC Corona Brașov - CSM Galați

Sâmbătă, 20 aprilie

ASC Corona Brașov - CSM Galați

Luni, 22 aprilie

CSM Galați - ASC Corona Brașov

Finala mică

Luni, 15 aprilie

ACSH Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc  2:4 (0:1, 2:1, 0:2)

Miercuri, 17 aprilie

SC Miercurea Ciuc - ACSH Gheorgheni  0:2 (0:0, 0:0, 0:2)

Joi, 18 aprilie

ACSH Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc

Alte știri din Hochei