Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CN: Start în cele două finaleSorin Pană / SportPictures.eu
15 Apr 2019

CN: Start în cele două finale

După ce vineri Corona Brașov s-a impus pe terenul celor de la SC Miercurea Ciuc cu 4:3 și o obținut calificarea în finala mare a Campionatului Național de hochei pe gheață, astăzi au debutat cele două finale ale ediției 2018-2019.

Disputată după sistemul play-off „cel mai bun din şapte meciuri”, finala mare le aduce față în față pe CSM Galați și Corona Brașov, formația de la malul Dunării având avantajul disputării pe teren propriu a primelor două partide și a eventualului meci decisiv.

În prima partidă, după o primă repriză fără gol, gălățenii s-au distanțat în partea a doua a meciului prin reușitele lui Albert Zagidullin în minutul 24:11, Aleksandr Neznamov în superioritate numerică în minutul 37:38 și Mikhail Rybalko în minutul 38:09, însă ”lupii” au replicat cu un gol înscris în ultima secundă a reprizei prin Jereme Tendler în superioritate numerică. Mai mult decât atât, la numai 20 de secunde de la începerea reprizei a treia Daniel Trancă a adus echipa brașoveană la diferență minimă de gazde, dar Anton Butuchnov (min. 53:48) în superioritate numerică și Denis Zabludovscky (min. 57:50) au înscris de două ori și au oferit o victorie lejeră suporterilor gălățeni, care au ocazia să-și susțină din nou favoriții marți seară în meciul 2 al finalei.

Finala mică se dispută după sistemul play-off „cel mai bun din cinci meciuri”, iar SC Miercurea Ciuc a luat o opțiune serioasă la câștigarea medaliilor de bronz după ce s-a impus pe arena celor de la ACSH Gheorgheni cu 4:2. Meciul 2 se va disputa miercuri pe arena ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc, pentru ca joi cele două formații să se întâlnească din nou la Gheorgheni.

 

Iată programul primelor meciuri ale celor două finale:

Finala mare

Luni, 15 aprilie

CSM Galați - ASC Corona Brașov  5:2 (0:0, 3:1, 2:1)

Marți, 16 aprilie

CSM Galați - ASC Corona Brașov

Vineri, 19 aprilie

ASC Corona Brașov - CSM Galați

Sâmbătă, 20 aprilie

ASC Corona Brașov - CSM Galați

Luni, 22 aprilie

CSM Galați - ASC Corona Brașov

 

Finala mică

Luni, 15 aprilie

ACSH Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc  2:4 (0:1, 2:1, 0:2)

Miercuri, 17 aprilie

SC Miercurea Ciuc - ACSH Gheorgheni

Joi, 18 aprilie

ACSH Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc

Alte știri din Hochei