Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CN: Debut întârziat pentru CSM GalațiSorin Pană / SportPictures.eu
22 Oct 2018

CN: Debut întârziat pentru CSM Galați

Campionatul Național de seniori a început practic pentru toate echipele înscrise. CSM Galați, echipă trecută prin transformări substanțiale din cauza problemelor financiare ale fostei CSM Dunărea și cu un lot remaniat substanțial, cu jucătorii naturalizați Evgheni Emelianenko, Denis Zabludovski (foști echipieri ai Coronei în sezonul trecut), Vitali Kyrychenko (fost jucător la Gheorgheni) și Anton Butochnov, a disputat week-end-ul trecut primele jocuri în această ediție a campionatului.

Gălățenii au primit vizita Sportului Studențesc pe care l-au pedepsit cu 16-0 și 31-1, cea mai aspră înfrângere suferită de studenți, și arată o formă deosebită. Următoarea ”dublă” a lor va fi tot pe teren propriu cu Steaua, echipă ce a pierdut săptămâna trecută ambele întâlniri disputate la Târgu Secuiesc cu liderul Corona Brașov, 1-9 respectiv 1-5.

Pe lângă această ”dublă”, joi și sâmbătă va evolua și SC Miercurea Ciuc, primul meci fiind contra celor de la ACSH Gheorgheni și care va conta și pentru Erste Liga, iar cel de-al doilea va fi contra Sportului Studențesc, ambele fiind programate pe teren propriu pe patinoarul ”Vakar Lajos”.

 

Iată configurația la zi a clasamentului:

Loc         Echipa                            MJ     Puncte

1             ASC Corona Braşov          11         27

2             SC Miercurea Ciuc            9          25

3             CSA Steaua Bucureşti      11         12

4             ACSH Gheorgheni            6            8

5             CSM Galaţi                      2            6

6             CSHC Marton Aron          7            0

7             Sportul Studenţesc          6            0

Alte știri din Hochei