Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CN: CSM Galați, prima finalistăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Apr 2019

CN: CSM Galați, prima finalistă

Ajuns în faza semifinalelor, Campionatul Național de hochei pe gheață își cunoaște prima finalistă a ediției 2018-2019. Înființată pe ultima sută de metri, CSM Galați a pornit mai târziu în competiție, dar beneficiind de un lot valoros și profitând și de uzura principalelor trei contracandidate în Erste Liga, a reușit să termine sezonul regulat pe prima poziție și să tranșeze soarta semifinalei cu ACSH Gheorgheni în minim de partide.

Astăzi, în meciul cu numărul 3, disputat la Gheorghieni, elevii ucraineanului Vadym Şakhraiciuk au controlat categoric jocul și conduceau în debutul ultimei reprize cu 6:0, dar au redus turația pe final și le-au permis gazdelor să înscrie de trei ori.

Cu scorul general de 3-0, CSM Galați este prima formație care a pășit în finală, scorul în cealaltă semifinală fiind de 2-1 pentru Corona Braşov în disputa cu SC Miercurea Ciuc.

Tot astăzi a avut loc pe patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc a treia partidă a duelului în care ”lupii” au dominat ultima repriză și au răsturnat situația de pe tabelă de la 2:3 la 5:3 preluând conducerea la scorul general.

Mâine, pe același patinoar se va disputa meciul cu numărul 4, unul de totul sau nimic pentru ciucani, o victorie a brașovenilor ducându-i pe aceștia în finală.

 

Iată programul meciurilor celor două semifinale:

Sâmbătă, 6 aprilie

ASC Corona Brașov - SC Miercurea Ciuc  4:3 (0:1, 0:1, 3:1, 1:0)

Duminică, 7 aprilie

CSM Galați - ACSH Gheorgheni  6:1 (1:1, 4:0, 1:0)

Luni, 8 aprilie

CSM Galați - ACSH Gheorgheni  7:3 (0:2, 4:0, 3:1)

ASC Corona Brașov - SC Miercurea Ciuc  3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1)

Joi, 11 aprilie

ACSH Gheorgheni - CSM Galați  3:6 (0:2, 0:1, 3:3)

SC Miercurea Ciuc - ASC Corona Brașov  3:5 (2:1, 1:1, 0:3)

Vineri, 12 aprilie

SC Miercurea Ciuc - ASC Corona Brașov

 

Ierarhia finală din play-out este următoarea:

5. CSA Steaua București

6. CSHC Marton Aron

7. Sportul Studențesc

Alte știri din Hochei