Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CMU: Victorii pe linie ale echipelor RomânieiMircea Rosca / SportPictures.eu
01 Aug 2018

CMU: Victorii pe linie ale echipelor României

Campionatul Mondial Universitar de handbal se desfășoară săptămâna aceasta la Rijeka, în Croația, România fiind reprezentată atât în competiția feminină, cât și în cea masculină.

Selecționata feminină este pregătită de trioul Horaţiu Paşca, Nicoleta Alexandrescu şi Jaume Fort Mauri și are la activ două victorii, 28:27 (13:16) cu Polonia și 29:10 (12:3) cu Uruguay. Cele nouă echipe participante la competiție sunt plasate în două grupe, tricolorele aflându-se la conducerea grupei B și mai au de jucat joi cu Spania și vineri cu Coreea de Sud. O victorie în aceste ultime meciuri le asigură calificarea fetelor noastre în semifinalele competiției.

În întrecerea masculină, elevii antrenorilor Elidor Voica şi Paul Mihăilă au învins luni Polonia cu 28:20 (15:10), iar astăzi au dispus de Japonia cu 29:25 (15:10). Mâine și vineri tricolorii vor disputa ultimele două partide din grupa B cu Coreea de Sud şi respectiv Taiwan, clasarea pe primele două poziții aducându-le calificarea în semifinalele turneului.

Alte știri din Handbal