Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CM U20: Visul unei medalii s-a spulberatMircea Rosca / SportPictures.eu
11 Iul 2018

CM U20: Visul unei medalii s-a spulberat

Selecționata României a pierdut partida disputată astăzi în sferturile de finală ale Campionatului Mondial U20 de handbal feminin cu Ungaria. Naționala gazdă a turneului s-a impus cu scorul de 31:26 (14:17) după o partidă în care din nou fetele pregătite de Gheorghe Tadici au fluctuat în evoluție pe parcursul meciului.

Conduse cu 6:10 la jumătatea primei reprize ele au trecut la conducere cu trei lungimi, 15:12, după numai 10 minute de joc pentru a-și conserva avansul la pauză. Cu un început de repriză mai bun, gazdele au trecut în avantaj 18:17 și le-au obligat pe jucătoarele tricolore să vină din urmă pe tabelă. Echilibrul s-a rupt definitiv imediat după jumătatea reprizei secunde, când tabela indica un avans de patru goluri pentru unguroaice, 24:20, ecart gestionat bine până la final.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Tecar, Petruș și Tîrcă – câte 7, Badea – 3, Popescu – 1, tricolorele urmând acum să evolueze pentru locurile 5-8.

Alte știri din Juniori