Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CM U20: Victorie facilă contra ParaguayuluiMircea Rosca / SportPictures.eu
04 Iul 2018

CM U20: Victorie facilă contra Paraguayului

După emoțiile partidei de debut contra Japoniei, încheiată cu o victorie la două goluri diferență, echipa națională de handbal feminin tineret a obținut astăzi un succes mult mai lejer în cel de-al doilea joc pe care l-a disputat în grupa C a Campionatului Mondial U20 ce se desfășoară la Debrecen, în Ungaria.

Disputa contra modestei selecționate a Paraguayului a fost controlată de la un capăt la celălalt de fetele pregătite de Gheorghe Tadici, care s-au impus în cele din urmă cu scorul de 41:25 (16:13). Reușitele formației tricolore din care au lipsit multe dintre titulare, menajate pentru duelurile cu Olanda și Danemarca, au fost semnate de Berbece – 10, Popa – 8, Tecar, Severin – câte 7, Banciu, Badea – câte 3, Popescu – 2, Nichitean – o reușită.

Această a doua victorie în grupă le-a adus tricolorelor calificarea în optimile de finală, ținând cont de faptul că primele patru clasate din grupa de 6 echipe vor avansa în faza următoare. Meciurile României pot fi urmărite în direct pe site-ul competiției programul complet fiind următorul:

2 iulie: România – Japonia  32:30 (15:17)

4 iulie: România – Paraguay  41:25 (16:13)

5 iulie: România – Olanda, ora 19:00

7 iulie: România – Danemarca, ora 16:30

8 iulie: România – Angola, ora 19:00

Alte știri din Juniori