Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CM U20: Ne luptăm pentru locul 7 cu FranțaMircea Rosca / SportPictures.eu
13 Iul 2018

CM U20: Ne luptăm pentru locul 7 cu Franța

Al doilea meci contra Danemarcei, a doua înfrângere pentru selecționata României, de această dată în disputa pentru locurile 5-8 ale Campionatului Mondial U20 de handbal feminin ce se dispută la Debrecen, în Ungaria.

După înfrângerea usturătoare în grupa C, scor 23:42, fetele pregătite de Gheorghe Tadici au pierdut la o diferență de scor mai mică, tabela indicând la finalul partidei scorul de 20:29 (11:13).

Nordicele s-au instalat de la început în avantaj pe tabelă, având chiar și trei lungimi avans, 3:6, fetelor noastre fiindu-le necesare aproape 20 de minute pentru a reuși egalarea la 8. Trei goluri consecutive reușite de Hageso, cea mai periculoasă jucătoare daneză, au refăcut diferența și până la finalul reprizei tricolorele nu au avut puterea să revină pe tabelă.

La reluare tot nordicele au fost cele care au dictat ritmul și în 10 minute în care România a înscris o singură dată scorul devenise 12:18, avantaj apărat până în minutul 50, atunci când pe fondul unei noi scăderi de nivel a jocului, l-au mărit treptat până la +10, 19:29, ultimul gol al partidei fiind înscris de Tecar.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Tecar – 6, Nichitean și Petruş – câte 4, Severin, Berbece, Stîngă, Tîrcă, Mihart, Popa – câte o reușită.

Sâmbătă România se luptă pentru locul 7 cu Franța, echipă care câștigase grupa D, dar eliminată în sferturi de Norvegia după prelungiri.

Alte știri din Handbal