Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CM U20: Înfrângere usturătoare. Urmează prima ”finală”, cu AngolaMircea Rosca / SportPictures.eu
07 Iul 2018

CM U20: Înfrângere usturătoare. Urmează prima ”finală”, cu Angola

Echipa națională de handbal feminin tineret a pierdut astăzi de o manieră categorică partida disputată împotriva selecționatei Danemarcei contând pentru a patra etapă, penultima, a grupei C a Campionatului Mondial U20 ce se desfășoară la Debrecen, în Ungaria.

Nordicele au învins cu 42:23 (20:8) în mare măsură datorită unei prime reprize de excepție în care fetele pregătite de Gheorghe Tadici nu au găsit soluții pentru a contracara jocul dezinvolt al adversarelor. Golurile României în această înfrângere dureroasă au fost înscrise de Popescu – 7, Tîrcă – 5, Popa – 4, Mihart, Petruş, Bucur, Marin, Banciu, Berbece, Stîngă – câte o reușită.

Mâine de la ora 19:00 în direct pe site-ul competiției  puteți viziona meciul decisiv al tricolorelor contra Angolei. În acest moment, România se situează pe poziția a treia în clasamentul grupei și are nevoie de victorie pentru a o păstra în perspectiva jocurilor din optimile de finală. În urma împerecherii cu echipele din grupa D, de pe poziția a treia tricolorele ar urma să întâlnească formația de pe locul 2 din grupa vecină, la ora aceasta și cu mari șanse de a termina pe această poziție fiind Croația, în timp ce locul 4 din grupa C, Japonia, ar urma să joace contra primei clasate în grupa D, Franța. Programul complet și rezultatele naționalei tricolore sunt următoarele:

2 iulie: România – Japonia  32:30 (15:17)

4 iulie: România – Paraguay  41:25 (16:13)

5 iulie: România – Olanda  27:29 (14:12)

7 iulie: România – Danemarca  23:42 (8:20)

8 iulie: România – Angola, ora 19:00

Alte știri din Juniori