Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
CM: Cristina Neagu, marea favorită la titlul de golgheter al turneuluiSebastian Tataru / Mediafax Foto
04 Dec 2015

CM: Cristina Neagu, marea favorită la titlul de golgheter al turneului

România debutează pe 5 decembrie la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, din Danemarca, acolo unde Cristina Neagu pornește cu prima șansă să devină golgheterul competiției. Pentru ca românca să ridice acest titlu Stanleybet oferă o cotă de 3.20.

Cristina Neagu, 27 de ani, are șanse mari în cursa pentru cea mai bună marcatoare, iar principalele sale adversare se află cu mult în spatele său. Spre exemplu, Do Nascimento, campioană mondială, cunoscută românilor mai ales pentru evoluțiile sale la HCM Baia Mare, are cota 11.0. Singura care se apropie de româncă este colega sa de la Buducnost, Katarina Bulatovic.

Tricolorele au a zecea șansă la câștigarea turneului, conform cotelor pe care Stanleybet le oferă, atât în agenții, cât și online, pe www.stanleybet.ro. Astfel, cei care cred în șansa României la cucerirea celui de-al doilea titlu mondial din istorie pot avea un câștig de peste 260 de lei la fiecare 10 lei pariați, la o cotă de 26.0.

România pornește cu a patra șansă în grupa D, cu o cotă de 20.0 să termine pe pe locul 1. Cea mai variată gamă de pariuri pentru acest Mondial poate fi găsită, începând de astăzi, pe www.stanleybet.ro, acolo unde fanii sportului pe semicerc pot trece pe biletul online propriile predicții.

Alte știri din Pariuri