Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Cupa Mondială 2014
powered by Panini
CM Brazilia 2014: Victorie belgiană în inferioritateAFP / Mediafax Foto
27 Iun 2014

CM Brazilia 2014: Victorie belgiană în inferioritate

Belgia a încheiat meciurile din grupa H a Campionatului Mondial de fotbal cu o victorie de palmares repurtată în dauna Coreei de Sud. Asiaticii mai păstrau șanse teoretice de calificare, însă jocul lor s-a bazat prea mult pe latura fizică, în detrimentul imaginației. Belgia a jucat la fel ca până acum, iar în prima repriză nu a înscris. Mai mult, Defour a comis un gest copilăresc pe finalul primului mitan, când a atacat cu talpa pe tibia unui adversar. Urmarea logică a fost eliminarea directă, lucru care îl va priva pe mijlocașul lui Porto de prezența în optimile de finală.

Repriza secundă a adus golul, paradoxal, în poarta coreeană. Mutarile lui Wilmots au fost ca de obicei, foarte inspirate. El a adus în teren forțe proaspete ca Origi sau Chadli. Origi a sprintat și a șutat din plin fuleu, balonul respins în față de portar find reluat în plasă de fundașul stânga Vertonghen.

A fost unicul gol al meciului, iar Belgia se pregătește de o optime accesibilă, contra SUA. Din această grupă s-a mai calificat Algeria, care va întâlni Germania, într-un meci de foc. 

Alte știri din Cupa Mondială 2014