Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Cupa Mondială 2014
powered by Panini
CM Brazilia 2014: Portugalia - SUA 2-2AFP / Mediafax Foto
23 Iun 2014

CM Brazilia 2014: Portugalia - SUA 2-2

Ultimul meci al etapei a doua a fazei grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, s-a disputat azi-noapte între Portugalia și SUA. Americanii, conduși de pe bancă de fostul mare atacant german Jurgen Klinsmann, au confirmat forma bună și au remizat contra Portugaliei, scor 2-2. Meciul a fost foarte disputat, iar după ce Nani a deschis scorul în minutul 5, selecționata de peste Ocean a întors soarta jocului prin Jones și același Dempsey, în repriza secundă. 

Egalarea a survenit abia în prelungiri, când Varela, echipierul lui FC Porto, a înscris cu capul după o centrare a lui Cristiano Ronaldo. S-ar putea însă ca acest gol să nu conteze extraordinar de tare în economia finală a grupei, deoarece Portugalia, ca și Ghana de altfel, stă la mâna Germaniei și a SUA. În afară de faptul că va avea un meci foarte greu contra ghanezilor, echipa lusitană e condiționată și de victoria Germaniei. Altfel, o remiză de salon în Germania - SUA le-ar duce pe ambele selecționate în faza următoare.

Deja speculațiile au început să apară, mai ales că Jurgen Klinsmann a condus până în 2006 naționala germană.

Alte știri din Cupa Mondială 2014