Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Pandurii Tg. Jiu (live)
  Digisport 1
 • 12:00
  Volei
  DA1M: CSM București vs. Steaua (live)
  Digisport 4
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. Chindia Târgoviște (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Tenis de câmp
  FED Cup Franța - România - ziua 1: Simona Halep vs. Kristina Mladenovic (live)
  Digisport 1
 • 17:30
  Tenis de câmp
  FED Cup Franța - România - ziua 1: Mihaela Buzărnescu vs. Caroline Garcia (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Volei
  DA1F: Dinamo vs. CSM Volei Alba Blaj (live)
  Digisport 4
 • 21:00
  Fotbal
  Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs. CFR Cluj (live)
  Digisport 1
Cupa Mondială 2014
powered by Panini
CM Brazilia 2014: Germania învinge SUA, dar ambele echipe se calificăAFP / Mediafax Foto
26 Iun 2014

CM Brazilia 2014: Germania învinge SUA, dar ambele echipe se califică

Finala grupei G de la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia a însemnat un succes al Germaniei, cu 1-0, în fața reprezentativei din SUA. Nemții, conduși de pe bancă de Joachim Low, au fost mai buni în fața americanilor care l-au avut la timonă pe fostul mare atacant german Juergen Klinsmann.

Jocul în sine nu a fost deosebit de spectaculos. Prima repriză a fost albă, cele două echipe strâduindu-se să domine mai mult teritorial, fără verticalizări periculoase.

Abia în partea a doua, în minutul 55, am remarcat o activitate mai intensă în preajma careului american. Howedes a reluat cu capul în urma unui corner, portarul Tim Howard, de la Everton, a respins greu, în față, iar Mueller, de la marginea careului, a șutat fără speranță pentru goalkeeper-ul de peste Ocean, deschizând scorul.

Cele două formații, în special americanii, au jucat având un ochi și pe celălalt meci. apărate de posibilitatea de a merge împreună în optimi, Germania și SUA au dat senzația că acordul mutual dinaintea meciului chiar ar fi fost o realitate.

Contează mai puțin acest lucru, deoarece Germania, în special, dar și SUA, s-au dovedit superioare Portugaliei sau Ghanei.

Germania merge în faza eliminatorie de pe prima poziție, în timp ce americanii au și ei culoar relativ usor, în conditiile în care Belgia nu reprezintă încă o forță mondială. 

Alte știri din Cupa Mondială 2014