Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Cupa Mondială 2014
powered by Panini
CM Brazilia 2014: Ecuadorul păstrează șanse după 2-1 cu HondurasAFP / Mediafax Foto
21 Iun 2014

CM Brazilia 2014: Ecuadorul păstrează șanse după 2-1 cu Honduras

Derby-ul latino-american al grupei E de la Campionatul Mondial de fotbal a fost tranșat în favoarea ecuadorienilor, care s-au impus cu 2-1. A fost o partidă în oglindă pentru ei, față de debutul nereușit contra Elveției, când au pierdut cu același scor și într-o manieră identică, după ce au condus. 

Hondurienii au deschis scorul prin Costly, fostul atacant al Vasluiului, în minutul 24, însă replica sud-americană a fost rapidă. Enner Valencia, cel mai percutant atacant, a egalat, pentru ca apoi, în repriza secundă, să marcheze golul decisiv.

Scorul final a fost 2-1, iar Hondurasul nutrește încă speranțe, după două înfrângeri. În cazul unei victorii cu elvețienii, posibilitatea accederii în optimile de finală există.

Ecuadorul are evident șanse mai accentuate de a ajunge în faza eliminatorie, însă jocul nu le recomandă pe niciuna din cele două pentru performanțe deosebite.

Luiz Fernando Suarez, antrenorul Hondurasului, nu a reușit victoria împotriva foștilor săi elevi din Ecuador, cu care a atins faza optimilor de finală în 2006.

Alte știri din Cupa Mondială 2014