Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Cupa Mondială 2014
powered by Panini
CM Brazilia 2014: Costa Rica - Anglia 0-0AFP / Mediafax Foto
24 Iun 2014

CM Brazilia 2014: Costa Rica - Anglia 0-0

Probabil că niciun suporter cunoscător de fotbal nu și-ar fi permis luxul de a paria, înaintea competiției, pe faptul că grupa D a Campionatului Mondial de fotbal va fi câștigată de Costa Rica, în dauna celor trei campioane mondiale aflate în compunere. Nebunia ar fi fost și mai mare dacă la pachet s-ar fi mizat și pe un alt eveniment improbabil, cum ar fi clasarea pe ultimul loc a Angliei.

Totuși, acel buletin de pariuri ar fi fost câștigător. Anglia și Costa Rica au închis grupa cu un meci fără miză, în care relaxarea a fost cuvântul de ordine.

Sturridge a avut două ocazii de gol în prima repriză, iar apoi Costa Rica a forțat și a avut o bară transversală prin Borges.

În rest, meciul s-a jucat la relanti, cu echipa centro-americană fericită că poate evolua nonșalant în fața Angliei. Lampard și Gerrard au fost în teren probabil la ultima apariție în tricoul Albionului. Un final trist de carieră, în care echipa britanică a demonstrat că încă nu e gata de o mare performanță. 

Alte știri din Cupa Mondială 2014