Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
CM Beijing: Panțuroiu și Bujin au ratat finala la triplusaltAP / Mediafax Foto
22 Aug 2015

CM Beijing: Panțuroiu și Bujin au ratat finala la triplusalt

În reuniunea a doua a primei zile a Campionatelor mondiale de atletism, în fața a peste 60.000 de spectatori aflați în tribunele Stadionului Național ("Cuib de pasăre") din Beijing, au evoluat în calificările probei feminine de triplusalt și două sportive românce, Andreea Panțuroiu și Cristina Bujin, ambele ratând de departe prezența în finală.

Cu un barem extrem de greu de realizat pentru ele (14,25 m), Panțuroiu și Bujin s-au situat, în cele din urmă, pe locurile 18, cu 13,58 m, și respectiv 25 (din 28 de concurente), cu 13,21 m. Cea mai bună performanță a preliminariilor la triplusalt a fost realizată de o sportivă din Bulgaria, Gabriela Petrova, cu 14,44 m.

Următorul sportiv român care va concura la Beijing este aruncătorul de greutate Andrei Gag, recentul recordman național, cu 20,96 m, performanță realizată la Balcaniada de la Pitești. Gag va concura duminică dimineața în calificări, finala fiind programată în reuniunea de după-amiază.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Atletism