Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CM 2019: Tragerea la sorți a grupelor de calificăriMircea Rosca / SportPictures.eu
19 Iul 2017

CM 2019: Tragerea la sorți a grupelor de calificări

La Viena a avut loc aseară tragerea la sorți a grupelor de calificare pentru ediția 2019 a Campionatului Mondial de handbal masculin ce va avea loc peste doi ani în Germania şi Danemarca. C

ondusă de Markus Glaser, directorul sportiv al Federației Europene de Handbal, și Bernd Rabenseifner, secretar general al Federației Austriece de Handbal, tragerea la sorți a inclus 23 echipe europene ce au fost împărțite în cinci grupe de câte patru echipe și o grupă de trei echipe. Câștigătoarea fiecărei grupe se califică pentru play-off-urile care vor fi jucate în luna iunie a anului viitor.

Naționala României a fost plasată în urna capilor de serie alături de Bosnia, Lituania, Olanda, Portugalia şi Rusia, iar sorții i-au hărăzit ca adversare selecționatele Ucrainei, Italiei și cea a Insulelor Feroe.

 

Iată componența completă a celor 6 grupe:

Grupa 1: Rusia, Finlanda, Slovacia, Luxemburg

Grupa 2: Lituania, Letonia, Israel, Georgia

Grupa 3: România, Ucraina, Italia, Insulele Feroe

Grupa 4: Portugalia, Polonia, Cipru, Kosovo

Grupa 5: Olanda, Belgia, Grecia, Turcia

Grupa 6: Bosnia, Elveţia, Estonia

 

Meciurile tur-retur vor avea loc în perioada 25 octombrie 2017 - 14 ianuarie 2018, iar faza play-off-ului se va juca în 8-10 iunie (tur) şi 12-14 iunie 2018 (retur).

Alte știri din Handbal