Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CFR învinge la limităSportPictures.eu
12 Mai 2014

CFR învinge la limită

CFR Cluj a primit vizita unei formații, FC Brașov, avide de puncte pe final de sezon pentru a evita retrogradarea. Clujenii au intrat într-o perioadă bună, cu o victorie mai mult decât concludentă pe terenul celor de la Dinamo, și doreau să o dovedească și în fața propriilor suporteri.

Din acest motiv, băieții lui Vasile Miriuță au pornit lansat, având în Florin Costea cel mai dinamic echipier. Un gol anulat pe motiv de fault la portar și câteva șuturi ce i-au dat de furcă lui Iacob au fost trecute în contul lui Costea, secondat fiind de Negruț, autorul unui șut frumos din voleu, scos de sub transversală de goalkeeper-ul brașovean.

Golul nu vine decât după pauză, Ogbu finalizând din apropierea porții o centrare a lui Deac. Oaspeții încearcă să revină pe tabelă prin Andrei Cristea, dar Felgueiras îl blochează pe vârful brașovean. Ogbu nu este prezent la întâlnirea cu balonul centrat de Deac în minutul 64, dar un minut mai târziu este prezent cu folos în careu, fiind faultat de Machado și obținând astfel o lovitură de pedeapsă. Fundașul brașovenilor primește cartonaș roșu și misiunea oaspeților devine mult mai grea. Negruț primește misiunea de a executa lovitura de pedeapsă, dar trage slab și Iacob parează, spre ușurarea băncii brașovene. Finalul aduce o ocazie de egalare, dar lovitura liberă executată de Serginho este respinsă de Felgueiras.

CFR Cluj – FC Brașov 1-0 (0-0) și cu cele 48 de puncte, CFR ocupă poziția a 6-a. FC Brașov rămâne cu 36 de puncte și ocupă locul 15, urmând să joace două meciuri extrem de dificile cu ”U” Cluj sub Tâmpa și cu Gaz Metan la Mediaș, ambii adversari fiind implicați în zona fierbinte a clasamentului.

 

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Felgueiras - Maftei, Cadu, Rada, Camora - Djokovic, Monroy - Deac, Negruţ (min. 70 Rui Pedro), Fl. Costea (min. 62 Al. Păun) - Ogbu (min. 81 Batin)

Alte rezerve: Amadio, Tiago Lopes, Muniru, Tade

FC Braşov (antrenor Cornel Țălnar): Iacob - Vagner (min. 60 Szekely), Machado, Santos, Străuţ - Mateiu, Madeira -  Da Silva, Grigorie (min. 69 M. Ionescu), Aganovic - An. Cristea (min. 75 Surdu)

Alte rezerve: Cr. Bordea, Leko, Davide Dias, Buga

Alte știri din Fotbal