Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CFR face scor de tenis cu Săgeata
09 Dec 2013

CFR face scor de tenis cu Săgeata

Revirimentul CFR-ului sub comanda lui Grigoraș în mod normal ar fi trebuit să continue și în partida de luni seară de la Cluj împotriva unei echipe Săgeata care nu avea nicio victorie în deplasare.

Meciul chiar începe sub aceste auspicii - în minutul 2, Djokovici își încearcă norocul cu un șut-lob de la 45 de metri, mingea atinge pământul la punctul cu var și sare peste portarul Pogacsics, scor 1-0 chiar în debutul partidei. De aici, sarabanda golurilor pentru clujeni continuă cu realizările lui Maah și Rui Pedro din minutele 30 și 42, goluri ce modifică tabela de marcaj la 3-0, rezultat la pauză.

Repriza a doua începe la fel ca și prima, cu gol pentru ardeleni în minutul 46, autor Deac după o fază-spectacol în care driblează și portarul. Pe momentele de relaxare ale băieților lui Grigoraș, Săgeata, chiar și cu un om mai puțin din cauza eliminării lui Filip pentru 2 galbene, reduce din scor în minutul 65 prin Sorian, realizare ce face ca scorul să arate 4-1.

Finalul aparține tot celor de la CFR, care mai punctează de două ori, în minutul 85 prin Deac cu o altă execuție de rafinament - lob - și Camora în minutul 87 cu un șut de la marginea careului, astfel că meciul se încheie cu un scor de tenis, 6-1, seria de goluri fiind începută cu lobul lui…Djokovici ! Game, set and match!

La startul partidei s-au aliniat urmatoarele formații:

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Piccolo, I. Rada, Camora - Muniru, Djokovici - Deac,  Rui Pedro, Hora – Maah.
Antrenor: Petre Grigoraş.

Săgeata: Pogacsics - Peteleu, L. Munteanu, Fl. Popa, I. Filip II - Fl. Achim, N`Doye, Vezan, Tigoianu - Al. Grigoraş, M. Roman II.
Antrenor: Tibor Selymes.

Alte știri din Fotbal