Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CFR dă lovitura pe finalBogdan Danescu / Mediafax Foto
29 Mar 2014

CFR dă lovitura pe final

După înfrângerea de astă seară suferită pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1 (0-0), Pandurii ratează o ocazie importantă de a trece pe locul 4 al clasamentului și așteaptă acum rezultatul meciului de mâine de la Ploiești ca să evalueze șansele de a rămâne în cărți pentru ultimul loc de Europa League.

Meciul nu a avut multe ocazii mari, cea mai importantă a primei reprize fiind cea a argentinianului Giusti din minutul 39. Angajat pe culoar, Giusti a intrat în careul CFR-ului și a încercat un șut, dar Felgueiras și-a confirmat clasa și l-a blocat pe mijlocașul Pandurilor.

CFR-ul are răbdare și combină bine la mijlocul terenului, ca în faza din minutul 70, când balonul trece de pe partea dreaptă de atac a clujenilor pe partea stângă, la Deac, iar acesta șutează puternic, dar peste transversala porții lui Gliwa. Golul a apărut când nimeni nu se mai aștepta și la poarta la care nu sperau marea majoritate a spectatorilor. În minutul 90+2 la o lovitură de colț Piccolo este la capătul unei recentrări cu capul a lui Rada și, tot cu capul, înscrie un gol important pentru a liniști cât de cât tumultul din ultima vreme al echipei de sub Feleac.

Cele trei puncte urcă CFR-ul pe locul 7, la patru puncte în spatele adversarilor lor de astăzi.

 

Pandurii Tg. Jiu (antrenor Cristi Pustai): Gliwa - Pleaşcă, Paraskevas, Erico, Momcilovic - Elton, Breeveld, Distefano - Ciucur (min. 46 Nistor), Giusti (min. 68 Buleică), Nicoară (min. 71 Bud)

Alte rezerve: Mingote, Mamele, Sipo, Unguruşan

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuță): Felgueiras - Maftei, Piccolo, Rada, Lopes - Monroy, Djokovic - Deac (min. 84 Ammari), Pedro (min. 74 Negruţ), Costea (min. 67 Tade) - Ogbu

Alte rezerve: Mincă, Velayos, Batin, Veres

Alte știri din Fotbal