Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
CFR Cluj pierde la MinskDan Tautan / Mediafax Foto
31 Iul 2014

CFR Cluj pierde la Minsk

Prima manșă a turului trei prleiminar din Liga Campionilor a programat, între altele, și disputa dintre echipa Dinamo Minsk, din Belarus și CFR Cluj. Formația pregătită de Vasile Miriuță a evoluat anost, fără orizont, fiind lipsită de idei la mijlocul terenului. Avanposturile, nealimentate de baloane utile, au fost realmente ineficiente.

Gazdele nu neapărat că au fost mai bune, dar, beneficiind de elanul specific echipei organizatoare, s-au apropiat în câteva situații mai periculos de poarta noastră. Așa s-a întâmplat și în repriza secundă, la o fază la care Adamovic a dejucat inteligent ieșirea la ofsaid a defensivei clujene, pentru a șterge apoi balonul cu capul. Dinamo Minsk a câștigat cu 1-0, o victorie fragilă dar în același timp incomodă.

CFR Cluj are la dispoziție o săptămână pentru recuperarea erorilor de plasament și pentru întărirea coeziunii de grup a formației.

Iată distribuția de start a celor din Gruia:

Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negruț, Costea - Tadei. Au mai jucat:  Jakolis, Christian și Guima.

Alte știri din Fotbal