Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
CFR Cluj, penalizată cu 24 de puncte de Comisia de Disciplină a FRFMircea Rosca / Mediafax Foto
04 Feb 2015

CFR Cluj, penalizată cu 24 de puncte de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul CFR 1907 Cluj a fost penalizat cu 24 de puncte de către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în ședința sa de miercuri, din cauza neachitării datoriilor către mai mulți jucători.

Formația ardeleană a fost sancționată cu câte patru puncte, în urma neexecutării hotărârilor luate de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (NSL), pentru datorii în cazul foștilor săi jucători Ionel Stana, Laszlo Sepsi, Vasile Maftei (în două spețe), Claudiu Voiculeț și Ioan Hora.

Totodată, clubului CFR Cluj i s-a interzis dreptul de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar.

''În baza art. 24.C.1.b din RSTJF se sancționează clubul FC CFR 1907 Cluj cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și scăderea a 4 puncte, din care, pentru perioada 25.12.2014 - 08.01.2015, 2 puncte, și pentru perioada 09.01.2015 - 23.01.2015, 2 puncte'', sună decizia comisiei în fiecare din cele șase spețe.

În plus, clubul din Gruia riscă și alte sancțiuni, după ce a fost amendat cu 21.000 de lei și a primit un termen de grație de cinci zile pentru stingerea datoriilor și punerea astfel în aplicare a hotărârilor CNSL în cazul litigiilor cu jucătorii Damjan Djokovic, Liviu Ganea și Felice Piccolo. În alte două cazuri, ale jucătorilor Rui Pedro și Javier Velayos, comisia a decis să acorde termen data de 11 februarie.

În urma acestei depunctări, CFR Cluj ajunge de pe locul al doilea (cu 34 puncte) pe ultima poziție a clasamentului, 18, cu doar 10 puncte.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Liga 1