Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Volleyball Champions League: Cu un pas în sferturiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Ian 2018

CEV Volleyball Champions League: Cu un pas în sferturi

CS Volei Alba Blaj continuă marșul triumfal în grupa A a fazei a patra a Ligii Campionilor după victoria din deplasare cu franțuzoaicele de la ASPTT Mulhouse VB. Al treilea meci, a treia victorie de trei puncte pentru campioanele României care conduc autoritar grupa și sunt ca și calificate în sferturile de finală ale competiției.

Aseară, elevele sârbului Darko Zakoc au câștigat cu 3:1 (25:20, 20:25, 25:16, 25:20) grație jocului colectiv în care fiecare din componentele sale a avut un rol important. Cleger (16 puncte), Crnčević (16 puncte) și Salaoru (15 puncte) au fost gurile de tun ale echipei, Barakova și Cleger au semnat câte 3 ași, Vujovic a dovedit siguranță la primire, având un randament de 17% la recepția baloanelor, în timp ce Nneka Onyejekwe a semnat 4 blocaje reușite. Pentru blăjence urmează peste două săptămâni returul cu echipa franceză, meciul fiind programat pe 7 februarie în sala ”Transilvania” din Sibiu. În această seară se va disputa celălalt meci al grupei, Volero Zurich urmând a primi vizita echipei poloneze Developres SkyRes Rzeszow.

În CEV Challenge Cup s-au disputat șapte meciuri din cadrul optimilor de finală, iar într-unul dintre ele protagonistă a fost Știința Bacău. Fetele pregătite de Florin Grapă s-au deplasat în Elveția pentru manșa tur a dublei cu Sm'AESCH Pfeffingen și au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile de finală după victoria cu 3:2 (25:22, 16:25, 15:25, 25:21, 15:11) cu vicecampioana Țării Cantoanelor și liderul la zi al ligii naționale. Băcăuancele trebuie să rămână concentrare și să trateze cu seriozitate partida retur de peste două săptămâni, pe 7 februarie, de la ora 17:00 Sala Sporturilor din urbea lui Bacovia urmând să fie gazda meciului decisiv pentru accederea între cele opt echipe care vor lupta pentru trofeul european.

Astăzi începând cu ora 19:00, în Grecia, CSM Târgoviște va juca primul meci din duelul cu Olympiakos SFP Pireu, returul fiind programat pe 6 februarie, marți, începând cu ora 18:00 în Sala Sporturilor din cetatea Chindiei.

Alte știri din Volei