Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Cup: Trei echipe românești vor evolua în 16-imile competiției masculineRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Nov 2021

CEV Cup: Trei echipe românești vor evolua în 16-imile competiției masculine

Miercuri și joi s-au disputat meciuri în fazele preliminare ale cupelor europene la volei masculin și feminin. În competiția masculină a CEV Cup au evoluat două echipe românești. Campioana CSM Arcada Galați a cedat cu 2:3 (25:23, 18:25, 25:17, 19:25, 12:15) meciul retur cu formația cehă VK Lvi Praha, disputat în deplasare. Învingătoare în urmă cu o săptămână cu 3:1 la Galați, CSM Arcada a avansat în șaisprezecimile de finală și va întâlni în 8 și 15 decembrie echipa franceză Chaumont VB 52, primul meci în deplasare.

Dinamo București s-a impus în sala din Ștefan cel Mare în fața austriecilor de la UVC Holding Graz cu același scor la seturi ca în manșa tur, tabela indicând miercuri seară 3:1 (20:25, 25:12, 25:23, 25:21). Dinamoviștii vor avea ca adversar în șaisprezecimile de finală ale CEV Cup formația germană United Volleys Frankfurt, pe care o va primi în manșa tur.

În această fază a competiției va evolua și CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău, formația sălăjeană fiind gazda manșei tur în duelul cu italienii de la Perkinelmer Leo Shoes Modena.

Alte știri din Volei