Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Champions League: Gălățenii ratează dramatic calificareaVasile Mihai Antonio / SportPictures.eu
13 Oct 2021

CEV Champions League: Gălățenii ratează dramatic calificarea

CSM Arcada Galați a pierdut la „setul de aur” calificarea în turul secund preliminar al CEV Champions League.

După ce în urmă cu o săptămână au învins cu 3:2 în Sala Sporturilor din Galați formaţia cehă CEZ Karlovarsko, campioana României la volei masculin a pierdut cu același scor returul din Sala Sporturilor din Karlovy Vary. Jucătorii pregătiți de Silviu Stancu au revenit de fiecare dată când au fost conduși la seturi, dar nu au avut puterea de a tranșa și tiebreak-ul, scorul întâlnirii fiind 3:2 (25:19, 22:25, 32:30, 22:25, 15:9). În această situație a fost nevoie de „setul de aur” pentru a se face departajarea și și de această dată gazdele s-au impus cu 15:10.

Eliminarea din CEV Champions League nu reprezintă sfârșitul aventurii europene a gălățenilor, urmând să evolueze în CEV Cup.  Sorții au decis ca ei să întâlnească din nou o echipă cehă, VK Lvi Praha, primul meci fiind programat pe 10 noiembrie la malul Dunării, iar o săptămână mai târziu să se dispute returul.

Alte știri din Volei