Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Champions League: Craiovenii se întorc cu punct de la LjubljanaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Dec 2016

CEV Champions League: Craiovenii se întorc cu punct de la Ljubljana

Într-un meci contând pentru etapa a 2-a a CEV Champions League, ACH Volley Ljubljana a învins campioana României SCMU Craiova cu scorul de 3:2 (25:17, 18:25, 17:25, 25:21, 15:13).

Jucătorii pregătiți de Dănuț Pascu și Claudiu Mitru au înregistrat o frumoasă revenire după ce echipa slovenă câștigase setul inaugural și și-au asigurat un punct în clasament cucerind următoarele două seturi de o manieră categorică, având, de exemplu, +11 pe tabelă în setul al treilea (22:11). Gazdele au evitat înfrângerea preluând controlul în setul cu numărul 4 și au împins decizia în tiebreak, pe care l-au câștigat la limită și au obținut o victorie în extremis.

După acest rezultat și după cel al celuilalt meci disputat în grupa D, PGE Skra Belchatów – Azimut Modena 1:3 (22:25, 25:21, 17:25, 22:25), în clasamentul grupei SCMU Craiova se clasează pe locul secund cu 4 puncte după italienii de la Azimut, 5 puncte, și înaintea slovenilor, care au 3 puncte, în timp ce Belchatów ocupă ultima poziție fără niciun punct.

Pe 17 ianuarie este programată partida din etapa a 3-a dintre Azimut Modena și SCMU Craiova, joc ce se va disputa în sala Palapanini din Modena.

Alte știri din Volei