Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Champions League: Blăjencele pierd și a doua partidă în grupa BRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Ian 2017

CEV Champions League: Blăjencele pierd și a doua partidă în grupa B

Campioana CS Volei Alba Blaj a disputat pe teren propriu a doua partidă în grupa B a fazei a patra a CEV Volleyball Champions League. După înfrângerea din prima etapă suferită în deplasarea de la Dinamo Moscova, blăjencele au pierdut din nou în fața unei echipe rusești Dinamo, de data aceasta din Krasnodar.

Partida disputată în sala Transilvania din Sibiu a fost controlată de oaspete, care și-au impus superioritatea de pe teren pe tabela de scor, după aproape două ore de joc cu scorul de 3:1 (25:23, 16:25, 25:19, 25:22).

Chiar dacă la numărul total de puncte rusoaicele au fost superioare cu doar două puncte, 91-89, ele au controlat momentele decisive, așa cum a fost în primul și ultimul set. Peste două săptămâni, pe 25 ianuarie, elevele lui Darko Zakoc vor încerca să spargă gheața și să obțină prima victorie în grupa B în meciul cu Volero Zürich, programat a se disputa tot pe teren propriu.

Alte știri din Volei