Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Champions League: Blăjencele încep cu o victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Oct 2018

CEV Champions League: Blăjencele încep cu o victorie

În sala polivalentă a Universității din Olomouc CSM Volei Alba Blaj a obținut o victorie chinuită, dar foarte prețioasă în fața cehoaicelor de la VK UP Olomouc într-o partidă contând pentru turul secund al CEV Volleyball Champions League.

Intrate în competiție direct din această fază datorită parcursului de excepție din sezonul trecut încheiat cu un nesperat, dar binemeritat loc 2, elevele lui Darko Zakoc au ratat o minge de 3:1 și s-au impus la limită în tiebreak, scorul final al întâlnirii fiind 3:2 (23:25, 25:16, 26:24, 25:27, 15:13) după fix două ore de joc.

Ioana Baciu a fost jucătoarea care a adus echipei sale cele mai multe puncte, ”universalul” originar din Târnăveni transferat de la CSM București în această vară semnând 25 de puncte.

Succesul din deplasare le ușurează blăjencelor misiunea de a avansa în turul 3, ținând cont de faptul că în manșa retur ce va avea loc marți, 30 octombrie, în sala ”Transilvania” din Sibiu vor avea susținerea propriilor suporteri.

În cazul obținerii mult doritei calificări, în turul 3 al competiției blăjencele ar urma să întâlnească în dublă manșă, primul meci pe teren propriu pe 6 sau 7 noiembrie, învingătoarea dublei ce opune echipa olandeză Sliedrecht Sport formației germane Allianz MTV Stuttgart.

Alte știri din Volei