Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Challenge Cup: Zălăuanii acced în optimiStefan Constantin / SportPictures.eu
05 Dec 2018

CEV Challenge Cup: Zălăuanii acced în optimi

În sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazu” din Capitală ACS Volei Municipal Zalău câștigat și returul duelului românesc din șaisprezecimilor de finală ale CEV Volleyball Challenge Cup cu Steaua București.

Învingători cu un categoric 3:0 pe teren propriu, elevii lui Nikolay Jeliazkov porneau favoriți în fața steliștilor și au câștigat și în fieful acestora cu 3:0 (25:16, 25:23, 34:32). Calificați în optimile de finală, zălăuanii vor evolua contra învingătoarei din dubla întâlnire ce opune echipa portugheză Sport Lisboa e Benfica formației grecești Iraklis Petosferisi 2015 Thessaloniki.

În competiția feminină, UVT Agroland Timișoara va juca joi meciul retur contra celor de la Vasas Obuda Budapesta, prima partidă disputată în urmă cu o săptămână fiind câștigată de echipa maghiară cu scorul de 3:1 (25:14, 25:15, 22:25, 25:18). În sala ”Constantin Jude” bănățencele au nevoie de ” setul de aur” pentru a face pasul în optimi, în cazul fericit al calificării ele urmând a întâlni pe slovenele de la GEN-I Volley Nova Gorica.

Alte știri din Volei