Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Pandurii Tg. Jiu (live)
  Digisport 1
 • 12:00
  Volei
  DA1M: CSM București vs. Steaua (live)
  Digisport 4
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. Chindia Târgoviște (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Tenis de câmp
  FED Cup Franța - România - ziua 1: Simona Halep vs. Kristina Mladenovic (live)
  Digisport 1
 • 17:30
  Tenis de câmp
  FED Cup Franța - România - ziua 1: Mihaela Buzărnescu vs. Caroline Garcia (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Volei
  DA1F: Dinamo vs. CSM Volei Alba Blaj (live)
  Digisport 4
 • 21:00
  Fotbal
  Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe vs. CFR Cluj (live)
  Digisport 1
Volei
CEV CL: Victorie importantă pentru blăjence în manșa turRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Nov 2018

CEV CL: Victorie importantă pentru blăjence în manșa tur

CSM Volei Alba Blaj a disputat în această seară partida tur din turul 3 al CEV Volleyball Champions League contra echipei germane Allianz MTV Stuttgart. În sala ”Transilvania” din Sibiu elevele lui Darko Zakoc au luptat foarte bine și au obținut o victorie importantă, scor 3:1 (25:18, 25:20, 17:25, 28:26), ce le apropie pe finalistele ediției 2017-2018 de a patra participare consecutivă în faza grupelor principalei competiții europene intercluburi.

Pornite lansat, blăjencele au câștigat primele două seturi bazându-se pe inspirația Ioanei Baciu, apoi în setul al treilea voleibalistele germane au rupt echilibrul la 12:12 și și-au trecut în cont un set important în economia dublei întâlniri. În setul al patrulea echipa oaspete a părut că se poate desprinde din nou de la 13:13, dar vicecampioanele României au trecut la cârma jocului și și-au procurat primele două mingi de meci la scorul de 24:22. După ratarea lor, Darko Zakoc a trimis-o din nou în teren pe Ioana Baciu, jucătoare definitorie pentru succesul din această seară, și partida s-a închis în prelungirile setului 4.

Katerina Zhidkova a adus cele mai multe puncte, 18, pentru blăjence, 13 din atacuri, 3 direct din serviciu și 2 din blocaje, fiind urmată de Ioana Baciu cu 13 puncte, toate din atacuri la fileu.

Partida retur se va disputa peste o săptămână la Stuttgart, iar CSM Volei Alba Blaj are nevoie de două seturi pentru a ajunge în faza grupelor, acolo unde este așteptată de Vakifbank Istanbul (Turcia), Beziers (Franţa) şi Maritza Plovdiv (Bulgaria). Vă reaminitim că o echipă învinsă cu 3:1 poate obține o victorie de trei puncte în retur, chiar și cu 3:0, și să dispute un set de aur pentru a decide echipa calificată în faza următoare.

Alte știri din Volei