Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV CL: Performanță istorică pentru Volei Alba-BlajRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Feb 2018

CEV CL: Performanță istorică pentru Volei Alba-Blaj

Campioana CS Volei Alba-Blaj a reușit să obțină cea de-a cincea victorie consecutivă în grupa A a celei de-a patra faze a CEV Volleyball Champions League. Blăjencele au învins în această seară cu scorul de 3:1 (25:15, 25:16, 20:25, 25:12) pe teren propriu în sala Transilvania din Sibiu pe reprezentanta Poloniei Developres SkyRes Rzeszow, în urma acesui succes asigurându-și accesul în faza următoare a competiției Playoff 6 cu 14 puncte acumulate.

În fața a 1.700 de spectatori, elevele lui Darko Zakoc au controlat autoritar partida și și-au permis un moment de respiro în setul al treilea, speculat de echipa oaspete. Ana Cleger a fost din nou cea mai bună jucătoare a blăjencelor, italianca de origine cubaneză în vârstă de 28 de ani realizând 29 de puncte cu care și-a consolidat poziția de cea mai prolifică jucătoare din faza grupelor competiției. Ea a fost secondată de Adina Salaoru cu 12 puncte dintre care 4 direct din serviciu, în timp ce Aleksandra Crncevic a fost cea mai bună jucătoare la primire cu un randament de 24%, iar Nneka Onyejekwe a reușit cele mai multe blocaje reușite, 3.

În cealaltă partidă a grupei ASPTT Mulhouse VB - Volero Zürich 1:3 (24:26, 25:20, 22:25, 19:25), elvețiencele detașându-se de gazdele franțuzoaice în clasament și cu 10 puncte au șanse bune de a prinde Playoff 6, fază în care se califică câștigătoarele celor patru grupe și două formații clasate pe locul 2 cu cele mai bune punctaje.

În ultima etapă a grupei, programată marți, 27 februarie, CS Volei Alba-Blaj se deplasează în Elveția, în timp ce polonezele se vor deplasa la Mulhouse pentru a stabili cine va încheia grupa pe locul al treilea, ambele echipe având câte 3 puncte după 5 etape.

Alte știri din Volei