Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV CL: Calificare dramatică pentru CSM Arcada GalațiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Sep 2020

CEV CL: Calificare dramatică pentru CSM Arcada Galați

Campioana CSM Arcada a obținut calificarea în turul II preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin după un meci pe muchie de cuțit disputat în sala Sporturilor „Dunărea” din Galați contra finlandezilor de la Ford Levoranta Sastamala.

După ce a câștigat la masa verde partida programată marți contra delor de la OK Ribola Kaštela, din cauza lipsei rezultatelor testelor pentru COVID-19 a lotului campioanei Croației, CSM Arcada a disputat meciul decisiv pentru câștigarea grupei B a turului I preliminar în compania formației finlandeze, care câștigase tot cu 3:0, dar pe teren partida contra croaților disputată ieri. Campioana României s-a impus în set decisiv după ce a condus cu 1:0 și 2:1 la seturi. Decisivul a fost de-a dreptul dramatic, cu finlandezii având mingi de meci și de calificare la 14:12, 15:14, 17:16 și 18:17, însă elevii lui Sergiu Stancu au reușit să închidă meciul la a doua șansă de care au dispus, prima fiind la 16:15. În cele din urmă, după 127 minute de joc, CSM Arcada Galați s-a impus cu 28:26, 18:25, 25:13, 23:25, 20:18 și a câștigat grupa B cu două victorii.

Gălățenii așteaptă acum să vadă ce adversari vor avea în grupele fazei a doua a preliminariilor Ligii Campionilor, între 13-15, 20-22 și 27-29 octombrie fiind programate să aibă loc turnee pentru cele două grupe de câte trei echipe care vor lupta pentru cele două locuri în faza grupelor competiției. Pe lângă formația gălățeană, în turul II preliminar s-au calificat până acum ungurii de la Fino Kaposvar VC și polonezii de la Jastrzebski Wegiel, alte trei grupe nedisputându-și până acum jocurile.

Alte știri din Volei