Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV CL: CSM București a cedat în deplasarea de la IstanbulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Ian 2019

CEV CL: CSM București a cedat în deplasarea de la Istanbul

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Municipal București a pierdut al treilea meci din grupele Ligii Campionilor, scor 0:3 (18:25, 19:25, 22:25), la Istanbul, pe terenul lui Fenerbahce. 

Miercuri seară, în „Burhan Felek Voleybol Salonu” din Istanbul, voleibalistele de la CSM București au susținut a treia partidă din grupele Ligii Campionilor. „Tigroaicele” se întorc, din păcate, de pe terenul lui Fenerbahce fără vreun set câștigat, deși au avut șansele lor în parțialele doi și trei.

Primul set al disputei de la Istanbul a fost dominat clar de gazde, pe care și l-au adjudecat fără prea mari emoții la 18. A urmat un set secund mult mai disputat, în care fetele noastre au început bine, au condus cu 10:5 și 12:9, dar în care reprezentanta Turciei a reușit să revină. Cu Vargas și Bricio în prim-plan, Fener a controlat finalul setului, iar de la 18:18 a mai cedat un singur punct.

Setul al treilea a fost și ultimul al partidei, deși echipa antrenată de Ferhat Akbas a luptat din greu. Fenerbahce a început bine, a condus 8-3 în debut, însă „tigroaicele” au restabilit echilibrul și chiar au preluat conducerea pe final, 18:19. S-a repetat însă scenariul din al doilea set, Fener a fost mai exactă în momentele importante și s-a impus la 22, câștigând astfel și partida.

Următoarea partidă pentru CSM București în Liga Campionilor este programată pe 6 februarie, în deplasare cu Dinamo Moscova.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Volei