Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV CL: Blăjencele trag cortinaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Feb 2017

CEV CL: Blăjencele trag cortina

Campioana României, CS Volei Alba Blaj a ieșit cu capul sus din faza a patra a CEV Volleyball Champions League. Chiar dacă au terminat grupa B cu o înfrângere în fața propriilor suporteri, în Sala Sporturilor ”Transilvania” din Sibiu, elevele antrenorului sârb Darko Zakoc au luptat frumos și au oferit un spectacol agreabil în compania liderului grupei, puternica formație rusă Dinamo Moscova.

Neînvinsă în celelalte cinci partide disputate în grupă, Dinamo a primit o replică solidă din partea blăjencelor, însă în cele din urmă s-a impus cu scorul de 3:1 (25:21, 23:25, 25:16, 25:22) la capătul unei partide ce a durat 114 minute. Autoare a 23 puncte, componenta echipei ruse Nataliya Goncharova a fost cea mai bună jucătoare a meciului, în timp ce din echipa blăjeană Tatsiana Markevich și-a trecut în cont 17 puncte, în același timp și una dintre cele mai bune jucătoare la preluare cu un procentaj de 49%, fiind depășită doar de colega sa Samara Rodrigues de Almeida, cu 50%.

Cu acest rezultat blăjencele încheie grupa pe ultimul loc al clasamentului, ultima partidă a rundei dintre elvețiencele de la Volero Zürich și rusoaicele de la Dinamo Krasnodar nemaiputând altera configurația de acum a ierarhiei.

Alte știri din Volei