Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV CL: Blăjencele înregistrează a doua înfrângereRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Nov 2019

CEV CL: Blăjencele înregistrează a doua înfrângere

În Sala Sporturilor din Târgu Mureș CSM Volei Alba Blaj a disputat primul meci pe teren propriu din grupa D a CEV Champions League ediția 2019-2020. După ce au pierdut săptămâna trecută în Hexagon cu vicecampioana Franței Nantes VB, elevele lui Darko Zakoc nu au putut opune rezistență nici puternicei formații italiene Antonio Carraro Imoco Conegliano.

Gruparea peninsulară s-a impus în minim de seturi, iar la capătul a 75 de minute de joc cei aproximativ 1.500 de spectatori ce au venit să susțină echipa campioană a României au părăsit arena târgmureșeană după ce favoritele lor au cedat cu 0:3 (22:25, 14:25, 22:25). Fetele noastre nu au contat decât în primul set, în care au menținut echilibrul până la scorul de 19:19, iar în cel de-al treilea au revenit de la 5:10 până la 18:18, după care au cedat cârma jocului.

Etapa a 3-a programează pe 19 decembrie partida Vasas Óbuda Budapest - CSM Volei Alba Blaj, unguroaicele fiind pe locul 3 în grupă după ce în prima rundă au pierdut cu 2:3 pe teren propriu cu Antonio Carraro Imoco Conegliano.

Alte știri din Volei