Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
CE juniori: Alte două medalii pentru înotătorii tricoloriMarian Burlacu / SportPictures.eu
06 Iul 2022

CE juniori: Alte două medalii pentru înotătorii tricolori

A doua zi a Campionatului European de înot pentru juniori ce se dispută în bazinul din Complexul Sportiv de Natație din Otopeni a adus delegației tricolore alte două medalii. David Popovici și-a dovedit superioritatea în proba de 200 m liber obținând medalia de aur cu timpul de 1:45.45, fiind urmat de italianul Lorenzo Galossi, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat britanicul Jacob Whittle.

În cursul serii, David și-a trecut în palmares a treia medalie la această ediție a campionatului european, o medalie de argint obținută în proba de 4X100 m liber ştafetă combinată. Pornind în primul schimb al finalei, el a fost susținut de colegii săi Patrick Dinu, Bianca Costea și Rebecca Diaconescu, ștafeta încheind cursa cu timpul de 3:29.35, la 52 de sutimi în urma echipei Ungariei.

Bianca Costea a obținut calificarea în finala probei de 50m liber cu timpul de 25.51, al treilea în ierarhia timpilor din semifinale. Astfel, avem speranțe la încă o medalie pentru finala programată joi de la ora 17:17 și transmisă în direct de TVR1.

O altă finală cu prezență românească ce se va disputa joi este cea a probei de 1.500 metri liber a băieților. Programată de la ora 18:24, finala îl va avea la start pe Vlad-Ștefan Stancu, calificat cu timpul de 15:20.56, al doilea al calificărilor.

Alte știri din Natație