Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CE: Visul medaliilor s-a spulberatSorin Pană / SportPictures.eu
10 Dec 2020

CE: Visul medaliilor s-a spulberat

Tricolorele nu și-au revenit nici după dușul rece administrat de Norvegia în ultimul sfert de oră al partidei de final a grupei D și au capotat în această seară în primul joc din grupele principale în fața Croației, câștigătoarea grupei C.

Elevele lui Bogdan Burcea au jucat perfect primele 18 minute și aveau un avans de patru goluri, 8:4, dar au urmat șapte minute de coșmar în care Neagu, Polocoșer, Laslo, Buceschi și Subțirică au ratat în lanț și croatele s-au dezlănțuit înscriind de 7 ori. Scurtcircuitul a afectat jocul tricolorelor și în continuare, croatele intrând la pauză în avantaj 14:10.

Revirimentul nu s-a produs nici după pauză, când croatele s-au distanțat la 17:11, apoi au gestionat lejer avantajul de pe tabelă cu largul concurs al fetelor noastre, care s-au precipitat în numeroase rânduri și nu au găsit variante să iasă din schemele de pozițional. Nici poarta nu ne-a mai ajutat ca în partidele anterioare, așa încât Croația s-a impus cu 25:20 (14:10) și ne-a fixat pe ultima poziție a clasamentului grupei de 6 echipe.

Este greu de crezut că în partidele cu Ungaria și Olanda de luni, 14 decembrie și respectiv marți, 15 decembrie, tricolorele vor putea face minuni, însă chiar și cu două victorii nu vom putea prinde primele două locuri în grupă pentru a juca pentru medalii.

În această seară golurile României au fost marcate de Cristina Neagu - 6, Eliza Buceschi - 5, Lorena Ostase - 3, Anca Polocoșer, Sonia Seraficeanu - câte 2, Ana Maria Iuganu, Cristina Laslo - câte 1.

 

Clasamentul grupei principale 2 este următorul:

1. Croaţia             3              3              0              0              76:67     6

2. Norvegia           2              2              0              0              70:43     4

3. Olanda             2              1              0              1              53:51     2

4. Germania         2              1              0              1              45:61     2

5. Ungaria            2              0              0              2              46:52     0

6. România          3              0              0              3              59:75     0

Alte știri din Handbal