Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CE U19: Tinerele handbaliste, la un pas de semifinaleEHF
13 Iul 2021

CE U19: Tinerele handbaliste, la un pas de semifinale

Naționala de tineret a României are o prestație remarcabilă la Campionatul European din Slovenia, care se desfășoară între 8-18 iulie.

”Tricolorele” mici s-au calificat în faza grupelor principale de pe locul 2 în Grupa D, alături de Ungaria, și miercuri vor juca meciul decisiv cu Franța în urma căruia se pot califica în semifinalele competiției. Echipa lui Horațiu Pașca a debutat cu stângul la această competiție cu o înfrângere categorică contra Ungariei, scor 19:27, dar s-au revanșat cu victorii în partidele cu Norvegia (36:22) și Cehia (27:25). Astăzi tinerele jucătoare au obținut o victorie esențială în fața Croației, scor 29:20 (13:10) ce le-a apropiat de Final Four-ul competiției, performanță care le-ar asigura calificarea la mondialul de anul viitor.

Partida cu Franța, considerată a fi una dintre favoritele la câștigarea titlului, poate fi urmărită online pe site-ul federației europene la adresa https://ehftv.com/home cu începere de la ora 14:00.

Alte știri din Juniori