Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CE: Tricolorele și-au aflat adversarele din grupa de la Cluj-NapocaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Mai 2021

CE: Tricolorele și-au aflat adversarele din grupa de la Cluj-Napoca

Joi seară a avut loc la Belgrad festivitatea de tragerea la sorţi a grupelor celei de-a 32-a ediții a Campionatului European de volei feminin ce se va disputa în perioada 18 august - 4 septembrie. Găzduită pentru a doua oară în istoria sa de patru națiuni - în acest an de Serbia, Bulgaria, Croația și România - competiția își va derula partidele grupei D în BT Arena din Cluj-Napoca, între 18-25 august. Cele 24 de reprezentative participante au fost împărțite în patru grupe de câte 6, primele 4 echipe clasate urmând să avanseze în faza optimilor de finală, meciurile acestei faze fiind programate a se disputa la Belgrad și Plovdiv.

Astfel, ca urmare a tragerii la sorți, naţionala de volei feminin a României va fi gazdă și va întâlni reprezentativele Turciei, Olandei, Ucrainei, Finlandei şi Suediei. Din prisma calificării în optimi, interesantă este urmărirea grupei B, alcătuită din Bulgaria, Polonia, Germania, Spania, Cehia și Grecia, grupă cu care se vor împerechea calificatele grupei de la Cluj-Napoca.

Componenţa celorlalte grupe este:

Grupa A: Serbia, Azerbaidjan, Rusia, Belgia, Franţa, Bosnia-Herțegovina

Grupa C: Croaţia, Italia, Belarus, Slovacia, Ungaria, Elveţia.

Alte știri din Volei