Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CE: România pierde al doilea meci în grupa BStefan Constantin / SportPictures.eu
16 Ian 2020

CE: România pierde al doilea meci în grupa B

Caschetele tricolore au pierdut și cea de-a doua întâlnire de la Campionatul European de polo ce se dispută la Budapesta în Danube Arena. După înfrângerea suferită marți în fața Olandei, selecționata României a fost învinsă astăzi de cel mai puternic adversar din grupa B a competiției, reprezentativa Serbiei, campioana europenă şi olimpică en-titre.

Poloiștii pregătiți de tehnicianul grec Athanasios Kechagias au cedat cu 7:15 (3:5, 1:1, 1:5, 2:4), golurile fiind înscrise de Cosmin Radu (2), Nicolae Oanță (2), Andrei Prioteasa, Vlad Georgescu și Mihnea Gheorghe.

Ultima partidă pe care tricolorii trebuie să o dispute în această grupă B este programată sâmbătă, 18 ianuarie de la ora 12:30 cu Rusia, fiind nevoie de o prestație de excepție pentru a obține victoria necesară pentru a ocupa locul 3, locurile 2 și 3 din cele patru grupe urmând să dispute faza optimilor de finală, în timp ce primele clasate acced direct în sferturile de finală. Ratarea accederii în optimi este echivalentă cu pierderea șansei de a se califica la turneul preolimpic de la Rotterdam programat între 29 martie și 5 aprilie.

Alte știri din Polo