Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CE: România învinge Rusia și se califică în optimiStefan Constantin / SportPictures.eu
18 Ian 2020

CE: România învinge Rusia și se califică în optimi

O victorie la limită în ultima partidă din grupa B a Campionatului European de polo ce se dispută la Budapesta în Danube Arena le duce pe caschetele tricolore în optimile de finală ale competiției.

După două înfrângeri în fața Olandei și a Serbiei, poloiștii pregătiți de tehnicianul grec Athanasios Kechagias au disputat astăzi meciul decisiv contra Rusiei pe care l-au câștigat cu 11:10 (3:3, 3:2, 2:0, 3:5).

Golurile formației noastre au fost înscrise de Mihnea Gheorghe 4, Andrei Prioteasa 2, Cosmin Radu 2, Tudor Fulea 1, Vlad Georgescu 1, Alexandru Ghiban 1.

Cu această victorie, tricolorii au prins locul 3 în grupa B și vor juca în optimile de finală contra Greciei, ocupanta locului secund în grupa D, meciul urmând să se dispute luni, 20 ianuarie de la ora 20:00. Primele clasate în grupe acced direct în sferturile de finală. Calificarea în optimi lasă deschisă portița calificării la turneul preolimpic de la Rotterdam programat între 29 martie și 5 aprilie.

Alte știri din Polo