Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CE: România încheie pe locul 4Sorin Pană / SportPictures.eu
16 Dec 2018

CE: România încheie pe locul 4

Finala mică a Campionatului European a adus față în față România și Olanda într-o reeditare a unei partide din grupa principală. Învingătoare atunci la o diferență de cinci goluri, jucătoarele batave s-au impus și în această după-amiază cu 24:20 (15:8) și au câștigat medaliile de bronz ale competiției.

La al doilea meci fără Cristina Neagu, România a început slab în defensivă și de la 3:3 în minutul 11 s-a văzut condusă cu 3:7 după șase minute, 5:10 în minutul 22, 7:13 când mai erau cinci minute până la pauză și 8:15 după 30 de minute.

Elevele lui Martin Ambros au avut un randament slab în atac și abia în ultimul sfert de oră au început să fie mai consistente la capitolul aruncărilor la poartă. La 18:21 în minutul 52 se părea că tricolorele au capacitatea de a obține egalarea și pe fondul precipitării jucătoarelor olandeze, dar ratările lui Laslo, Dragut și Zamfirescu și a paselor imprecise pe contraatac au readus adversarele în poziții de forță.

Golurile României în partida de astăzi au fost înscrise de Ardean Elisei - 6, Chiper - 3, Buceschi, Geiger, Laslo, Perianu, Zamfirescu câte - 2, Pintea - un gol.

Alte știri din Handbal